Kajaci

Mojanska rijeka, Perućica, Kuckaja, Zlorečica su pritoke rijeke Lim, brze planinske rijeke koje na proljeće nabujaju i predstavljaju pravu poslasticu kajakašima koji su zaljubljenici u whitewater kajaking. Zato naš centar ima 3 odlična kajaka za brze vode, sa veslima, prslucima i kacigama, a imamo i 2 kajaka na naduvavanje za avanturiste koji žele da dopru do onih mjesta gdje autom nije moguće doći, kao što je na primjer Visitorsko ili Hridsko ili Pešića jezero, pa da iskombinuju pješačenje i kajaking. Ove je kajake jednostavno naduvati, ali i ponovo sklopiti, lako su prenosivi, i idealni su za mirnije vode.

CIJENA IZNAJMLJIVANJA: ROTO ATTIVO ORGASMO – 30 evra za dan, BIC YAKKAIR HP1 – 50 evra za dan.

SPECIFIKACIJA
U ponudi imamo 3 kajaka za brze vode ROTO ATTIVO ORGASMO (sa špric dekom, zaštitnim prslukom na naduvavanje i kajakaškom kacigom Scott Jibe). Kada sjednete u ORGASMO kajak, nećete povjerovati da je dugačak samo 255cm. Sve na njemu je posvećeno cilju da se osjeti maksimalna udobnost. Ergonomično sjedište, veliko i duboko korito, i podešavajući naslon će vas odmah ubaciti u svijet brzih voda. Uživaćete u stabilnosti i okretnosti ovog kajaka.

Pored kajaka za brze vode u ponudi imamo i 2 kajaka na napumpavanje BIC YAKKAIR HP1 (sa zaštitnim prslukom na naduvavanje i kajakaškom kacigom Scott Jibe)Brzo se izduvava, sklapa i lako pakuje u torbu (ranac), tako da BIC YAKKAIR HP 1 kayak nije teško nositi pješice ili u prtljažniku automobila, te kada ustreba, opet se lako i brzo naduva i priprema za upotrebu (nekoliko minuta), koristeći se pumpom visokog pritiska sa manometrom koja takođe dođe u setu. Ukupna težina (torba + kayak + držač za noge + naslon + pumpa + sklopiva vesla) = ± 15,5 kg. KAYAK BIC YAKKAIR HP 1 je dizajniran za upotrebu za jednu osobu. Stabilan, brz, lagan i super udoban može se koristiti kako na mirnim vodama tako i na brzim rječnim tokovima, koji ipak nijesu previše zahtjevni.