Erste banka: Tim bilding u “Mojanu”

Ovog vikenda kompletan personal sektora riznice Erste banke iz Podgorice boravio je u Avanturističkom centru Mojan, u sklopu njihovih tim bilding aktivnosti. Pored radne agende, prijatelji iz Erste banke su se oprobali u sportskim sadržajima a obišli su i selo Japan gdje su bili toplo dočekani i ugošćeni od strane mještana. Ekipa ove banke se uveče lijepo družila i opustila oko logorske vatre, a tokom ovih dva dana na meniju je bila isključivo domaća hrana pripremljena od namirnica proizvedenih u selu.

Avanturistički centar Mojan posluje na neprofitnim osnovama i iskreno se zahvaljuje Erste banci što su i na ovaj način pokazali društvenu odgovornost i pomogli ruralni razvoj ove prelijepe planinske zone ispod Komova, a od njihove posjete – preko našeg centra – direktnu i indirektnu korist imaće isključivo lokalno stanovništvo.

Na kraju, Avanturistički centar Mojan je pokazao da ima sasvim solidne kapacitete da može tržištu ponuditi i zanimljive aktivne tim bilding programe.

Poslušajte neke od utisaka.

Jedan odgovor na “Erste banka: Tim bilding u “Mojanu””

  1. Igor Savić

    “Mojan” je biser u srcu prekrasne prirode, osjećao sam se kao u svojoj kući. Smještaj besprekorno uredan i čist, a nema dovoljno riječi da se opiše Jovanova i Vasilijeva ljubaznost, predusretljivost i gostoljubljivost. Hrana i način na koji je Milijana priprema je posebna priča – rijedak ugođaj za za sva čula.

    Topla i snažna preporuka svima, posebno ljubiteljima prirode.

    Igor, Podgorica

    Odgovor

Ostavi komentar