Aktivnosti na vodi za mlade u outdoor centru Mojan

U organizaciji Studentskog sportskog saveza Crne Gore, opštine Andrijevica i outdoor kluba The Northern Way održan je u budućem avanturističkom centru Mojan izlet na kome su se omladinci iz Andrijevice i Rožaja po prvi put oprobali u kajakingu i mušičarenju. Mojanska rijeka, iako ljeti niskog vodostaja, lijepo je simulirala kajaking na brzim vodama, a odlična je za mušičarenje i ljubitelje sportskog ribolova na autohtonu pastrmku potočaru. Podrška u kajakingu su bili članovi The Northern Way kluba a za mušičaranje se pobrinuo vrsni mušičar Boško Vulević.

Pored omladinaca u ovim sportskim aktivnostima učešće su uzeli i funkcioneri opštine Andrijevica, koji su i na ovaj način pružili podršku ovom budućem odmaralištu za mlade i ostale ljubitelje prirode i Komova.

U ovom događaju su učestvovali i Turistička agencija RAMS iz Bijelog Polja i Regionalna razvojna agencija za Bjelasicu, Komove i Prokletije koji su zajedničkim snagama pripremili odličan roštilj za izgladnjele omladince.  Podršku događaju su pružili i mještani sela.

Druženje je završeno vožnjom bicikla i malim fudbalom.

Do nekog novog druženja, pozdrav iz Mojana!

Jedan odgovor na “Aktivnosti na vodi za mlade u outdoor centru Mojan”

Ostavi komentar